Peşin Fiyatına 3 taksit
Rema MKM 6 Endüstriyel Metal Raflı Meyve-Sebze Kurutma Fırını
Rema MKM 6 Endüstriyel Metal Raflı Meyve-Sebze Kurutma Fırını
Rema MKM 6 Endüstriyel Metal Raflı Meyve-Sebze Kurutma Fırını
Rema MKM 6 Endüstriyel Metal Raflı Meyve-Sebze Kurutma Fırını

Rema MKM 6 Endüstriyel Metal Raflı Meyve-Sebze Kurutma Fırını

Marka : Rema
Bu ürünü satın aldığınızda : 0
Fiyat : $315.95(KDV Dahil)
“”

 Bu gıda kurutucu, havada kuruyan meyveler, sebzeler, çay, et, karides ve bitki ilaçları için uygundur.

  • Kuruma süresi aralığı: 0 - 24 saat
  • Kurutma sıcaklığı aralığı:30°C-90°C

 Ürün çalışma prensipleri

Bu gıda kurutucu, ısıtma borusu / davlumbaz seviyesi motoru / sıcaklık kontrol düğmesi ve güç anahtarı ile donatılmıştır. Sıcak havayı üflemek için kanatlı tip ısıtma borusu ve başlık seviyesinde motor kullanır. Hava daha sonra, düşük sıcaklıkta hava kurutma etkisine sahip bir sıcak hava sirkülasyonu oluşturur. Sıcaklık ve zaman, kontrolör ile ayarlanabilir

 

Ürün özellikleri

Bu ürün serisi piyasada çok popülerdir ve enerji tasarrufu sağlar ve düşük güç tüketimine mal olur. Bu ürün, çeşitli sebzeleri, meyveleri (kabuğu), vanilyayı, otları, fasulyeleri, etleri, balıkları ve karidesleri, ekmeği, mantarları, çayı ve diğer malzemeleri, sıcak hava ile kolayca ve hızlı bir şekilde kurutabilir. katkı maddeleri veya tatlandırıcı maddeler. Kurutma, gıdanın saklama süresini uzatır. Bireylerin ve ailelerin lezzetli doğal besleyici yiyecekler yapmalarını kolaylaştırır ve yiyeceklerin depolanmasını daha kolay hale getirir.

Kurutulmuş meyvenin tadı taze posadan farklıdır, çünkü kurutulmuş meyve havada kurutulur ve gıdalardaki mineraller konsantre olur ve besin maddelerinde hapsolur. Sıcaklık ve zaman ayarlanabilir. En iyi etkiyi elde etmek için farklı yiyecekler için farklı sıcaklık ve süre ayarlayabilirsiniz. Çok katmanlı yiyecek tutucusu İhtiyacınız olan yiyecek tadına göre özgürce DIY yapabilirsiniz

  

Ürün çalışma prensipleri ve yöntemleri

1. Kullanım talimatları 1. Yaygın gıda kurutma sıcaklığı önerileri: bitki ilacı / çiçek 35-40 ° C, ekmek 40-50 ° C, sebze 50-55 ° C, meyve 55-60 ° C, et / balık 65-68 ° C. Kuruma süresi, kalınlığına bağlıdır (örneğin, kışın çevre sıcaklığı ve nem de zamanı etkileyecektir .....). Daha ince; daha hızlı kuruma.

2. Önceden işlenmiş yiyecekleri rafın her katmanına eşit olarak yayın ve sıcaklığı gerektiği gibi ayarlayın. Gıdalardaki vitaminler gibi besin maddelerine zarar vermemek için sebze ve meyvelerde sıcaklık 75 ° C'yi geçmemelidir. Bazı meyveler kurutma makinesine atılmadan önce 3-10 dakika kaynatılmalı, soğuk suda soğutulmalı ve süzülmelidir.

3 .Kurutucu çalışma durumundayken, ön kapının havalandırma deliğinden belirgin bir rüzgar esiyor Makine çalışırken hava üfleme sesini duyabilirsiniz.

4. Farklı yiyeceklere ve kişisel zevklere göre kuruma süresini (yumuşak veya çıtır gibi) seçin. Kurutulmuş meyveler fermuarlı ağzı kapalı poşete, ağzı kapalı şişeye konulup buzdolabında saklanabilir.

5. Makine yerleştikten sonra, lütfen güç kaynağını prize takın, makinenin anahtarını açın. Dokunmatik panelin ışığı yanıp söndüğünde, dokunmatik paneldeki anahtara hafifçe basın, ardından saate basın, ayarlanan süreyi seçin ve ardından sıcaklığa ^ basarak istenen sıcaklığı seçin. Zaman ve sıcaklık ayarlandıktan sonra makine düzgün çalışmalıdır. Zaman 1 saat veya üzerine ayarlanmalıdır, sıcaklık 35 ° C'nin üzerinde olmalıdır. Makine şimdi çalışmalı.

 

Meyveleri ön işleme

1. Meyveleri yıkayın ve bozuk ve çekirdeksiz kısımları atın.

2. Meyveyi dilimler halinde kesin. Oksitlenmeyi ve renk bozulmasını önlemek için meyve dilimleri limon suyuna veya salamura 10 dakika bekletildikten sonra süzülebilir.

3. Meyvenin özel bir tada sahip olmasını istiyorsanız tarçın tozu, hindistan cevizi tozu veya hindistan cevizi yağı ekleyebilirsiniz.

4. 1/4 bardak meyve suyu alın ve 2 bardak su ekleyin (doğal su daha iyidir) ve istenen meyveleri yaklaşık 2 saat baharatlarla ıslatın. Kurutulmuş yiyecek doğal rengini koruyabilir; tat ve lezzet.

Sebzelerin ön işleme

1. Buhar, kaynar su veya yağ ile ön işlem yapın. Mesela: yeşil fasulye, karnabahar; brokoli, kuşkonmaz ve patates.

2. Hazırlanan sebzeleri yaklaşık 3-10 dakika kaynar suya koyun, süzün ve kuruması için rafa koyun.

3. Sebzeleri yaklaşık 2 dakika limon suyunda bekletin.

4. Yukarıdaki üç yöntemden birini seçin.

Etler ön işleme

1. Eti önce dilimler veya şeritler halinde kesin. Çok büyük veya çok kalın olması tavsiye edilmez.

2. Eti temiz suda iyice pişirin, ardından süzün ve kurutun.

3. Eti 2 saatten fazla marine ederek marine edin, ardından eti buharda pişirin veya pişirin, süzün ve kurutun.

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR